El Bisbal Bàsquet es reforça amb 5 incorporacions

El Bisbal Bàsquet ha renovat la plantilla de cara la nova temporada a Lliga EBA. Els fitxatges d'Adrià Cano, Enric Espinosa, Toni Espinosa, Ferran Diaz i Xavi Viejo permeten reforçar les diferents posicions de l'equip bisbalenc. També destaca la tornada de Marc Mateu, un jugador referència a la Bisbal. Aquestes arribades se sumen a la renovació de cinc jugadors de la temporada passada i a la de l'entrenador, Carles Rofes.

El Sol Gironès Bisbal Bàsquet compta amb una plantilla renovada amb 5 incorporacions per la temporada 23/24 a Lliga EBA. Les cares noves dels bisbalencs ja s'han pogut estrenar davant la seva afició al Pavelló Vell. Ho van fer amb la victòria en el primer amistós de pretemporada davant el Roser, en un partit on ja van deixar detalls de per què són incorporacions que volia el Bisbal Bàsquet. Dos dels nous fitxatges són jugadors amb trajectòria al Bàsquet Girona.

Entre les noves arribades al Bisbal Bàsquet també destaquen la presència de jugadors joves de la zona. Adrià Cano, procedent del júnior del Barça i l'Enric Espinosa de l'Escala.

L'últim fitxatge és el de Xavi Viejo, procedent del CB Masnou. El Bisbal Bàsquet també compta amb la tornada a la plantilla de Marc Mateu, un jugador que sumarà la seva setena temporada al primer equip de la Bisbal i que torna després d'estar a l'estranger.

Unes arribades que permeten cobrir les baixes de la temporada anterior. Des del club, però, sempre estan atents per si hi pot haver noves incorporacions.

Aquests fitxatges se sumen a les cinc renovacions de la temporada passada. El Bisbal Bàsquet continuarà mantenint a la plantilla a Lamin Dibba, Xevi Torrent, Guillem Planas, Jaume Solé i Isaac Valera. Qui també continua és l'entrenador, Carles Rofes, que iniciarà la seva segona temporada a la banqueta del Pavelló Vell. Unes renovacions que representen la meitat de la plantilla, demostrant la consolidació del projecte després de la 4a posició de l'última temporada.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports