El campió del món d'apnea Miguel Lozano imparteix classes a Platja d'Aro

Instruccions magistrals les que han rebut aquest grup durant tres dies. Les classes les ha impartit Miguel Lozano, campió del món d'apnea. L'apneista professional, especialitzat en les modalitats de profunditat, ha portat a terme un curs durant el qual els participants han treballat la part teòrica i tècnica dins la piscina i després han portat a terme diferents immersions en el mar. En les diferents sessions, algunes de les quals han fet en la piscina del Club Tennis d'Aro, Lozano els ha explicat com aplicar tècniques estàtiques i dinàmiques dins l'aigua.

A banda de ser un instructor d'apnea per quatre organismes Miguel Lozano es dedica a la competició. En els darrers anys s'ha proclamat doble subcampió del món en dues de les tres disciplines de profunditat, pes constant sense aletes i immersió lliure en el Campionat del Món AIDA de profunditat a Xipre el 2015. El 30 de maig del 2016 es va submergir fins els 122 metres de progunfitat en immersió lliire el que el va posicionar com la segona persona més profunda del món en aquesta disciplina. Un repte que continua provant.

De cara els propers mesos, Lozano vol continuar provant de superar el rècord del món i té previstes competicions a Grècia així com el Mundial que s'ha de disputar a Turquia al mes d'octubre.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports