El Palamós s'emporta un punt del partit disputat contra el Martinenc

Després de tres jornades el Palamós trenca amb la ratxa de victòries consecutives i empata a casa davant el Martinenc. Durant el partit, disputat aquest diumenge a la tarda, els homes de Mario Fernández han oficialitzat un bon discurs sobre la gespa, mentre que els barcelonins s'han crescut a la segona part.

El Palamós ha estat amo i senyor de la pilota durant l'inici del partit, però amb falta de concreció en atac. La situació s'ha revertit al minut 26, quan Gerard Mercader ha anotat el primer i únic gol dels locals gràcies a un error en defensa que ha deixat la portaria buida.

Durant la segona meitat, el Martinenc ha esdevingut un rival d'alt nivell. Tant és així, que al minut 70 ha arribat el gol de l'empat, a través d'una genial jugada col·lectiva que ha finalitzat el central Víctor Rodríguez.

Amb l'empat a un al marcador, el Palamós ha seguit intentant-ho de cara a porteria, però sense aconseguir l'èxit final. Si bé és cert, que Bruno Müller ha estat a punt d'anotar el 2 a 1 al minut 87 de partit.

Pel que fa a la classificació, el Palamós es situa en segona posició del Grup 1 de Primera Catalana amb 7 punts, igual que el Llefià, l'Escala i el Parets. Gerard Mercader, per la seva banda, és el jugador que ha marcat més gols de l'equip (2).

El pròxim enfrontament del Palamós serà el diumenge a les 12 del migdia al camp del Mollet, que es situa vuitè a la taula.