Arrenca una nova edició 2023 de les curses de la Vall d'Aro Circuit Series

En marxa l'edició d'enguany de les curses de la Vall d'Aro Circuit Series, un esdeveniment que hibrida natura, esport, ciutadania i turisme. 

Aquest matí, la Sala d'Actes de l'Ajuntament de Platja d'Aro, ha acollit la presentació de la Vall d'Aro Circuit Series de la mà de Pedro Torres, regidor d'Infància, Esports i Joventut a l'Ajuntament de Platja d'Aro, i de Ricard Voces, director esportiu de l'empresa organitzadora dels actes. Un esdeveniment compost per tres curses que conformen un programa que reuneix diferents dates entre el 18 de juny i el 17 de setembre.

L'objectiu de l'organització, és donar a conèixer els diferents indrets que tenen els municipis de la Vall d'Aro i fomentar la pràctica esportiva d'entre la població. Afegint també el component d'esdeveniment sostenible per difondre la conscienciació del respecte amb el medi ambient.

Les curses del circuit, són:
- La Lineal el 18 de juny a S'Agaró
- La Nocturna el 15 de juliol a Castell d'Aro
- La Clàssica el 13 d'agost a Platja d'Aro
- La Marxa de 20 km el 17 de setembre a Platja d'Aro

Les curses es poden fer en marxa o corrents, segons el requisit de cada participant.

Una de les novetats d'enguany d'aquesta edició, és fer realitat la idea d'implementar una cursa d'esport adaptat per a persones amb diversitat funcional. Aquesta cursa, es realitzarà dintre del projecte de la marxa de 20 km i es tractarà d'un circuit adaptat al pàrquing del Palau d'Esports.

Per concloure la presentació, el director esportiu de SportsMadness Ricard Voces, avança que hi haurà diverses sorpreses pels premiats i participants en les curses. Altrament, l'organització ha treballat per oferir més recursos, serveis i materials durant les diferents sessions. 

Aquest any, igual que l'any passat, la recaudació de la marxa també té una destinació solidària. En l'edició anterior, la Fundació Vimar va estar la benficiaria del donatiu de la Vall d'Aro Cricuit Series. 

Per estar al dia de la informació entorn les curses, podeu visitar les xarxes socials @sportmadness_catalunya i @sportmadness_oficial . Per la seva banda, les inscripcions es poden formalitzar a través de https://www.cronosports.com/valldaro/index.php?id=2013263 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports