Els Pirates omplen de motos Sant Feliu de Guíxols

Els Pirates han celebrat la 18a trobada de motos. Des de ben matí, els motoristes han arribat als Jardins Juli Garreta per preparar-se per la sortida de la jornada. Una trobada on abans, tothom qui vol pot aprofitar per esmorzar abans de sortir plegats a fer la ruta que ha passat per Romanyà i les Gavarres. Pels Pirates, la trobada els permet compartir la seva passió per les motos a la resta de ciutadans i ser els amfitrions de tots els motoristes que s'han apropat a la ciutat.

El so del motor de centenars de motos ha omplert els Jardins Juli Garreta de Sant Feliu de Guíxols. Organitzada pel grup Pirates, la 18a Trobada ha demostrat el poder de convocatòria de l'entitat que ha captat l'atenció de motoristes de tots els llocs possibles.

Aquestes trobades es fan amb un únic motiu, que els participants gaudeixin plegats de la seva passió d'anar amb moto. És per això que més enllà de la ruta, abans i després de sortit els motoristes aprofiten per desconnectar de la setmana i posar-se al dia.

Una trobada que permet a la gent que no té moto poder veure aquests vehicles de ben a prop. De fet, encara que el pensament general és que aquestes trobades es fan amb Harleys, a les sortides s'hi pot anar amb qualsevol classe de moto, ja que l'únic objectiu és sortir plegats a la carretera.

La jornada ha estat motiu d'orgull i també de feina pels Pirates. Darrere l'organització hi ha molta feina darrere, però veure l'ambient entre motoristes i la presència de ciutadans passejant-se per la zona és la recompensa.

Una trobada dels Pirates que ha fet que Sant Feliu s'hagi convertit en la ciutat catalana de les motos aquest diumenge i on l'entitat ha mostrat perquè els hi agraden tant les motos.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports