Alfred Julbe és el nou director tècnic del Club Bàsquet Sant Feliu de Guíxols

INTERVENEN: Alfred Julbe, director tècnic del Club Bàsquet Sant Feliu de Guíxols // Carles Motas, alcalde de Sant Feliu de Guíxols

Alfred Julbe, entrenador de l'Spar Uni Girona, és a partir d'ara el nou director tècnic del Club Bàsquet Sant Feliu de Guíxols. Julbe ajudarà als entrenadors dels primers equips del club, però on realment centrarà la seva feina serà en els equips inferiors als setze anys. La seva tasca s'inicia a final d'aquesta temporada 2020-2021 amb l'objectiu de reclutar abans d'iniciar la pròxima temporada al màxim nombre de jugadors i jugadores possibles per tal d'organitzar equips més complets a cada categoria.

L'origen de tot és el fet que Julbe té casa des de fa tres anys a Sant Feliu de Guíxols. Ja hi feia col·laboracions en els campus d'anteriors anys i telemàticament durant la pandèmia, i tot això va portar a iniciar unes converses que han donat el seu fruit aquest dimarts, quan s'ha presentat oficialment el nou projecte al Pavelló de la Corxera.

Alfred Julbe, sent entrenador d'un equip professional, combinarà les dues tasques. A Sant Feliu de Guíxols hi portarà a terme dos entrenaments diaris tres dies a la setmana, amb excepció de quan coincideixi amb viatges fora amb l'Uni Girona.

En l'acte de presentació han acompanyat al nou tècnic el president del club, Jordi Pujol, i el regidor d'esports i l'alcalde de la ciutat, David Oliveras i Carles Motas, qui agraeixen la implicació de Julbe per fer més gran aquest club, que d'aquí a dos anys celebrarà el seu 50è aniversari.

D'aquesta manera, el Club Bàsquet Sant Feliu de Guíxols encara la temporada vinent amb molta il·lusió per seguir fent créixer la base i apropant l'esport als joves ganxons i ganxones.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports