El Bàsquet Girona organitza un torneig de 3x3 a Platja d'Aro

Platja d'aro va viure un dimecres de bàsquet 3x3 a la Plaça del Mil·lenari. Organitzat pel Bàsquet Girona, el campionat va programar partits de cinc categories diferents durant tot el dia, amb la presència dels dos equips del club gironí. Al torneig també hi va ser present Marc Gasol, per donar suport a l'equip masculí i femení del club. 

El Bàsquet Girona va organitzar un torneig de bàsquet 3x3 a Platja d'Aro. La plaça del Mil·lenari es va convertir en l'escenari dels diferents partits del campionat, que durant tot el dia va portar esportistes d'arreu de Catalunya al municipi. A la roda de premsa del torneig hi va ser present el president de l'entitat gironina, Marc Gasol, que va acompanyar als dos equips del club durant la presentació.

Des de les 11h fins a les 16h, va ser el torn de la competició amateur i a partir de les 17h, es van poder veure els partits de la categoria PRO, on hi van participar l'equip masculí i femení del Bàsquet Girona. Aquest any és el primer que el club gironí té l'equip femení i aquests tornejos són una oportunitat per continuar jugant durant tot l'estiu.

El campionat de 3x3 va tenir les categories de mini, infantil-cadet, juvenil, amateur i Pro. Cadascuna d'elles comptava amb 8 equips que jugaven la fase de grups, per després disputar les semifinals i la final. Això es tradueix en més de 200 esportistes que van passar per les pistes de Platja d'Aro durant tot dimecres, gaudint d'una nova modalitat del bàsquet.

De fet, el torneig vol contribuir al creixement de la pràctica del 3x3 i donar-li més pes en l'àmbit esportiu.

Aquesta adaptació del bàsquet es juga en un espai de mitja pista amb una cistella i una durada de 10 minuts, on cada bàsquet val un punt si es llança des de dins de l'arc o dos si el llançament es fa des de fora.

El torneig va tenir l'atractiu de poder veure els equips femení i masculí del club gironí, que aquest estiu han participat en campionats arreu de Catalunya i Europa. De fet, el masculí es va proclamar campió del torneig a Estònia i per aquest estiu hauran de viatjar a Sèrbia i Suïssa.
Amb aquest torneig, la localitat es va convertir en el centre de les mirades del 3x3 a Catalunya, acollint una modalitat en auge els darrers anys.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports