El Palamós perd la imbatibilitat a casa davant el Sabadell B

Palamós

Data: 12/11/2023

El Palamós ha perdut el primer partit a casa de la temporada davant el Sabadell B per 0-4. Els d'Àlex Redondo han marxat al descans 0-1, però han encaixat tres gols en el primer quart d'hora de la segona meitat. Amb el partit perdut, els palamosins no han abaixat els braços i han tingut oportunitats per retallar la diferència. Ara sumen quatre jornades sense guanyar i intentaran tornar a sumar tres punts a la visita al Sants.

Desfeta del Palamós davant el Sabadell B en un partit on el degà no ha estat gens còmode. Els del Vallès han demostrat perquè es troben a la part alta de la taula i han sortit a dominar el joc amb dues ocasions en els primers deu minuts. Els del Vallès s'han avançat al 18' gràcies a un cop de cap de Pol Castell.

El Palamós ho ha intentat amb una rematada de Pauner i una gran jugada de Marc Lloret. El Sabadell ha mantingut el control de la pilota i ha pogut marcar el segon amb dues rematades de cap. Al 40', Marwane ha hagut d'intervenir en un xut llunyà per mantenir el 0-1 al marcador.

La represa ha fet mal als d'Àlex Redondo. Al 50' Ivan Tebar ha fet el segon en una jugada on s'ha lesionat Marc Lloret, i cinc minuts després Miquel Ustrell ha marcat el 0-3. L'equip de Conrad Garcia no ha baixat el ritme i al 62' Marc Marruecos ha fet el quart.

Tot i el resultat, el Palamós ha volgut donar la cara i Mercader ha gaudit de dues ocasions per escurçar distàncies. Un últim quart d'hora on han jugat com ho volen fer els 90 minuts.

El 0-4 confirma el Sabadell B com un dels millors equips de la categoria, en un partit on han pogut potenciar els seus punts forts per guanyar.

Amb aquest partit el Palamós continua sense guanyar a casa, però miraran de capgirar la dinàmica la pròxima jornada al camp del Sants.