L'assemblea del Guíxols es reuneix per escollir nou president

Intervé: Jordi Cambronero, president de l'A.D. Guíxols

Després de la renúncia de l'actual directiva de l'Ateneu Deportiu Guíxols, liderada per Jordi Cambronero, tot apuntava que un grup de persones vinculades al club se'n farien càrrec després de les corresponents eleccions.

L'anterior junta i la que semblava que apuntava a ser la propera es disposaven a portar a terme les formalitats necessàries del traspàs per la incompareixença d'altres candidatures i de sobte van aparèixer dos persones més al públic disposades a presentar un altre projecte. Aquesta circumstància inesperada va fer que els formalismes es posposessin fins al punt que només es va poder escollir la junta electoral que permetrà que hi hagi comicis. Tot i les sorpreses, l'encara president Jordi Cambronero, manté l'esperança de poder fusionar els tres clubs de Sant Feliu

Amb aquesta situació complexa l'assemblea del Guíxols espera poder tirar endavant aquest relleu a la junta per poder confeccionar de la millor manera la plantilla de la temporada vinent. 

Amb tot, encara hi ha la possibilitat que el Guíxols jugui a Primera Catalana l'any vinent si l'Hospitalet aconsegueix pujar a Segona Divisió B, el que seria un cop moral i esportiu molt important per l'entitat. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports