El Palamós confia a bastir un conjunt sòlid malgrat les dificultats de la moció de censura

Palamós

Data: 08/06/2018

Intervé: Joan Pau Pérez, President del Palamós

El President del Palamós, Joan Pau Pérez, lamenta que la inestabilitat en el club i la moció de censura els posa algunes dificultats per configurar la plantilla de la propera temporada però es mostra confiat de poder bastir un bloc sòlid per una temporada que vaticina serà molt exigent.

Després de tancar el canvi de banqueta amb un primera espasa del futbol gironí, com Javi Salamero, el club ja ha començat a fer els primers fitxatges i renovacions de cares a la propera temporada. Seguiran  Sergio Garcia i Uri Vila i s'ha contractat Àlex Fajardo, Joel Salas  Adri Salas del Farners i Genís Balaguer de La Jonquera.

La plantilla tornarà als entrenaments el 16 de juliol amb un stage a Santa Maria del Collell i la intenció de Javi Salamero és tenir-la tancada abans d'aquesta data. No obstant tindrà jugadors a prova per acabar de decidir quins es queda i quins no.
Enguany la Primera Catalana serà una competició duríssima amb diversos equips optant a l'ascens. A més del propi Palamós hi ha conjunts com la Muntanyesa, el Vic, el Júpiter o el Manlleu

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports