El Palafrugell no pot aturar al Liceo (1-5)

Data: 28/03/2022

El Corredor Mató Palafrugell va perdre per 1 gol a 5 davant la visita del Deportivo Liceo, un dels equips més forts de la categoria.

1 a 5 va ser el resultat final del duel de la 23a jornada que enfrontava el Corredor Mató CH Palafrugell amb el Deportivo Liceo.

Els de Juan Copa es van avançar al marcador ja al minut 3 de partit, amb gol de Roberto Di Benedetto.

Al minut 7 Sergi Canet va tenir l'oportunitat de marcar a bola aturada després d'una targeta blava a Marc Grau. El segon xut - al primer Carles Grau es va avançar-, tot i que no el van donar per gol, va entrar. Això va generar una polèmica que va treure mentalment del partit als palafrugellencs.

Al minut divuit el francès -Di Benedetto- es va tornar a trobar amb porteria (0-2). Dos minuts més tard Dava Torres sentenciava la primera meitat amb un còmode 0-3 pels visitants.

El Palafrugell va tenir una opció més abans del descans: un penal. Grau va aturar el xut de Figa.

Des de l'inici de la segona part fins al pròxim gol van passar 15 minuts. Va ser als minuts 40 i 42 quan van arribar el quart i cinquè gol dels gallecs, tots dos, de Maxi Oruste.

Després dels dos encerts Oruste va veure una targeta blava, que es va convertir en el primer i últim gol palafrugellenc. El gallec que vesteix els colors blancs-i-negres, Adrián Candamio, va marcar de falta directa l'1 a 5.

La derrota, sumada al fet que el Girona guanyés a l'últim segon a l'Igualada, situa en dotzena posició als de Xevi Garcia. Un punt per sobre del Manlleu i a dos punts del Girona i del Voltregà, a qui visitaran el dissabte.

De la 23a jornada encara queden dos enfrontaments, que tindran lloc dimecres. El Lleida visitarà al Reus, i el Calafell al Voltregà.