Celebració de la "Copa Sant Feliu Costa Brava 2023" de Karate a Sant Feliu de Guíxols

El pavelló de la Corxera ha estat l'espai encarregat d'acollir la celebració de la Copa Sant Feliu Costa Brava 2023 de Karate. Una competició que va reunir a més de 250 competidors de diferents punts de tota Catalunya.

La cita, que es defineix com un campionat social i amistós, comporta la unió de karatekes que van des dels 5 o 6 anys a 40 anys. La competició és individual, amb la intenció de mostrar al jurat quin és el nivell de potència en solitari. A banda d'aquesta fase, també s'hi celebren combats d'un contra un per practicar tècnica i posició.

El director de Club Dojo Sant Feliu i coordinador de l'acte, Oriol Maura, explica que existeixen dues tipologies diferencials de campionats: el de tipus amistós amb la intenció de formar als esportistes com el de la Copa Sant Feliu Costa Brava, i un altre que quan comença la temporada, reuneix als competidors que busquen un rendiment i una evolució més elevada.

Aquest esdeveniment és resultat del treball del Club Dojo Sant Feliu per establir relacions amb els esportistes i altres entitats del karate, amb la intenció que es faci xarxa entre tots els entrenadors i entrenadores de Catalunya. D'aquesta manera, ha esdevingut un acte com aquest, que tot i no tenir finalitats competitives, reuneix molt de talent.

Per concloure, Maura comparteix que el Club Dojo Sant Feliu es troba treballant pel Campionat de Catalunya on competiran amb la categoria absoluta de cadet. Així com treballen per als jocs esportius escolars. Segons comparteix l'entrenador, es troben molt contents de continuar treballant amb la normalitat amb la qual es feia abans de la covid, ja que va resultar un cop dur per al club. En aquest moment, declara que estan remuntant i que tenen més de 70 alumnes que conformen un club jove i molt ben preparat.

Finalment, Oriol Maura afegeix que l'esport del karate a Sant Feliu de Guíxols va agafant més presència malgrat la crisi que ha passat a causa de la covid. Aprofita l'altaveu per agrair la bona gestió de la junta directiva, el suport de pares i mares dels alumnes del club, l'ajuda de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i dels responsables de l'Àrea d'Esports, i també de la difusió dels mitjans de comunicació locals.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports