Calonge i Sant Antoni acollirà la nova acadèmia de tecnificació del RCD Espanyol

Intervenen: Eloy Pérez, responsable d'acadèmies internacionals / Mario Fernández, coordinador de l'escola de Calonge i Sant Antoni / Salvador Miquel, regidor d'esports

De Calonge i Sant Antoni en podria un dels futurs o futures cracks del RCD Espanyol. El club blanc-i-blau ha apostat pel municipi de la Costa Brava per obrir-hi una nova escola de tecnificació que pugui ajudar a desenvolupar-se individualment a una cinquantena de jugadors i jugadores des de benjamins fins a infantil en almenys tres anys. L'objectiu principal del projecte és fomentar el futbol i els seus valors, però la cirereta del pastís seria trobar el talent entre aquests futbolistes i portar-los si s'escau a la Ciutat Esportiva Dani Jarque per millorar la seva formació.  

Es treballarà amb un màxim de 30 futbolistes repartits en dos grups i des de l'acadèmia vetllaran per fer compatible la seva activitat amb la dels clubs d'origen dels i les jugadores, que també se'n veurien beneficiats.  


Obertura a partir del gener

El 3 i 4 de gener es faran portes obertes de 10 a 12 del matí i a partir del 13 de gener l'acadèmia engegarà motors al camp de futbol de Calonge i un cop estiguin acabades les obres dels vestidors, al de Sant Antoni. Hi tindran prioritat d'accés els i les jugadores calongins, malgrat que el projecte vol beneficiar tot el futbol formatiu de la Costa Brava.  


Formació arreu del món

El Reial Club Deportiu Espanyol ha apostat per Calonge i Sant Antoni pel seu compromís amb els valors de l'esport, tal i com ha fet en altres punts de Catalunya, d'Espanya i de la resta del món, ja que compta amb 12 acadèmies internacionals en països com la Xina, el Japó o els Estats Units.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports