El calongí Txema Villalobos, copilot d'Isidre Esteve, posa rumb cap a l'Aràbia Saudita

Calonge i Sant Antoni

Data: 27/12/2021

Imatges: Repsol Ral·li Team

El calongí Txema Villalobos ha tornat a posar rumb cap a l'Aràbia Saudita aquest dilluns per disputar un any més -com a copilot d'Isidre Esteve amb el Repsol Ral·li Team- el ral·li més dur del món, el Dakar.

El grup ha emprès el viatge des de l'Aeroport del Prat de Barcelona després d'uns últims dies nadalencs marcats per la incertesa i en què han hagut de vigilar al màxim els seus moviments diaris per evitar ser contagiats per la nova variant de coronavirus.

El protocol per al Dakar 2022 implica una PCR amb resultat negatiu des de 72 hores abans d'aterrar a Yeda. A més, els integrants del Repsol Ral·li Team hauran de donar negatiu per segona vegada 24 hores després d'aterrar al país àrab per poder entrar a la bombolla del ral·li.

Els bons resultats assolits en les competicions d'aquesta temporada els fan iniciar el repte amb l'esperança de quedar en bona posició. Els objectius del tàndem Esteve-Villalobos passen per tornar a Catalunya entre els vint primers classificats.

A diferència de l'any passat, enguany se senten més preparats. La Covid-19 va suspendre la majoria del calendari de l'any 2020, i aquest 2021 han tingut l'oportunitat de poder adaptar millor el cotxe al pilot, així com testar-lo amb més temps i més proves.

La 44a edició de la cursa arrencarà el dia 1 de gener amb l'etapa Pròleg, que decidirà l'ordre de sortida per a la primera especial pròpiament dita del 2 de gener.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Esports