El Corredor Mató perd contra el Voltregà en un partit igualat (2-3)

Palafrugell

Data: 24/11/2019

Intervé: Xevi Garcia, entrenador del Corredor-Mató Palafrugell

El Corredor-Mató Palafrugell va perdre a casa contra el Voltregà en un partit boig on els detalls van decidir el vencedor del xoc. Els de Xevi Garcia van començar aculats al seu mig camp en un inici de partit de tanteig.

Tot i l'alta intensitat del començament  el primer gol va arribar al final de la primera part, quan Pol Gallifa va aprofitar una falta directa per anotar el primer dels visitants.

A la represa el Palafrugell va sortir amb més força i corregint detalls tàctics el que va permetre a l'equip local ser més incisiu davant la defensa voltregana. Quan faltaven 15 minuts al marcador Borja Ramon va posar l'un a un al marcador i un minut després anotaria Marc Figa de falta directe per confirmar la remuntada dels locals.

A menys de 10 minuts pel final el Voltregà aprofitaria de nou una falta directa per fer el 2 a 2 en un partit que es podia decantar cap a qualsevol dels dos costats. Finalment en una jugada ràpida al contraatac Josep Maria Ordeig va sentenciar el matx a 30 segons del final amb una vaselina espectacular sobre el cap de Linu

El tècnic local, Xevi Garcia es va mostrar contrariat per l'arbitratge. La setmana que ve el Palafrugell tornarà a tenir una nova oportunitat de sumar tres punts a casa, aquesta vegada contra el Calafell, rival directe a la calssificació amb 12 punts, un per sobre dels palafrugellencs.