El CH Palafrugell perd davant un sòlid CP Manlleu (3-7)

El CH Palafrugell ha desaprofitat l'oportunitat de posar-se líder després de la derrota per 3-7 davant el CP Manlleu. L'equip d'Osona va fer una gran primera meitat que els va permetre marxar al descans amb un 0-3 a favor. A la represa, dos gols en els primers deu minuts van acabar de sentenciar el partit. Els palafrugellencs van escurçar distàncies però, sense posar en perill la victòria del Manlleu.

Derrota del CH Palafrugell davant el Manlleu en un partit entre dos aspirants a l'ascens. L'enfrontament ha començat igualat, però dues targetes blaves pels locals han permès als d'Osona posar-se amb un 0-2 a favor. Tot i que Xevi Arcas ha aturat una falta directa, els gols de Rubén Martín i Sebastià Moncusí han donat aire al conjunt de Joaquim Casal. El Manlleu ha fet més gran la diferència gràcies al gol de Marc Rouze, que ha col·locat el 0-3 quan faltaven 5 minuts pel descans.

La segona meitat ha començat de la pitjor manera pels de Cesc Linares. En els primers sis minuts, el Manlleu ha anotat el quart i cinquè gol del partit deixant mut al públic local. Al minut 33, Adrián Candamio ha situat l'1-5 al marcador, però, un minut després, Marc Rouze ha anotat el sisè dels visitants.
El Palafrugell no ha aprofitat la falta directa d'Alvaro Osorio, que ha marcat minuts després el segon dels locals. Tim Borrell ha posat el 3-6 quan quedaven cinc minuts pel final, però Biel Autet ha sentenciat el partit amb el 3-7 al minut 47.

Un resultat que s'ha vist marcat pel mal inici dels palafrugellencs, que no han trobat la manera d'apropar-se al marcador.

El Manlleu ha demostrat la seva solidesa a la pista i la capacitat per controlar el partit durant els 50 minuts, cosa que els ha permès endur-se els tres punts de Palafrugell.

La derrota fa que el Palafrugell se situï cinquè, però només dos punts per sota el líder de la lliga. Amb tota la segona volta per davant, els de Cesc Linares ja es preparen per viatjar a Vic la setmana vinent.