Un golàs de Dembo dóna els tres punts al Palamós a toc de xiulet final

Palamós

Data: 10/02/2020

Victòria èpica del Palamós contra el Júpiter amb un golàs de Dembo Batchilly sota la botzina. El Degà es va imposar per 3-2 en un partit en el que els homes de Joan Màrmol van haver de suar de valent per quedar-se els tres punts.

Dani Muela va obrir la llauna al minut 12 rematant per la dreta una centrada i enviant la pilota al fons de la xarxa. Amb 1-0 al marcador l'equip blau-groc es va relaxar i va cedir la iniciativa a un rival que va aprofitar per marcar l'empat mitjançant Javi Ruiz. El gol dels barcelonins va esperonar els palamosins i de nou Dani Muela va posar per davant l'equip poc abans d'acabar la primera part marcant de penal.

La represa va portar un partit de domini altern en el joc. Als 10 minuts de començar Javi Ruiz va fer una bona jugada personal i va empatar el partit. Amb empat es va continuar el joc fins al minut 93. Quan tot semblava dat i beneït Dembo es va inventar un golàs des de pràcticament mig camp que va fer embogir l'estadi.

Amb aquests tres punts el Palamós es recupera d'una ratxa de tres partits sense guanyar i suma 34 punts. És quart a dos punts de la promoció d'ascens. El proper partit serà a Lloret dissabte a les 4 de la tarda.