Presentat el 29è Palamós Optimist Trophy

Palamós

Data: 13/02/2018

Intervé: Miquel Avinyó, vicepresident Club Nàutic Costa Brava

Les petites embarcacions de vela de la classe Optimist omplen la badia de Palamós en motiu del 29è Trofeu internacional d'Optimist. Des de dijous i fins diumenge competiran a la vila 550 regatistes arribats de 30 països diferents i representant 5 continents.

Aquesta competició és ja un referent a nivell mundial sent la segona més nombrosa en vaixells d'una mateixa classe i a Palamós la segona que més repercussió té després de la Christmas Race. De fet fa un parell de mesos que es van tancar inscripcions i s'han quedat 100 regatistes fora.

El gran nombre de regatistes també ha provocat que des de l'organització hagin apostat enguany per fer un dia més de competició. Una altra novetat és una nova aplicació per a dispositius mòbils amb la que es podrà seguir la competició amb les notificacions i informacions més rellevants.

Pel que fa a la representació palamosina a la regata del Club Nàutic Costa Brava - Vela Palamós hi competiran 11 regatistes.

Des dle club prioritzen la seguretat en aquesta regata infantil i a més del vaixell de salvament per cada  9 embarcacions de vela s'hi sumen les de l'organització i les dels 90 entrenadors.

Finalment destacar que aquest esdeveniment esportiu que porta 550 regatistes internacionals acompanyats per les seves famílies a Palamós té un impacte econòmic pel municipi de mig milió d'euros.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports