Platja d’Aro és la seu del 13è Torneig de la Mediterrània

Durant tota la setmana, l'hotel La Terrassa de Platja d'Aro és la seu el 13è Torneig de la Mediterrània i el campionat absolut de Catalunya d'escacs. Això ha implicat que el Club d'Escacs del Municipi sigui un dels coorganitzadors, conjuntament amb la Federació Catalana i la Federació Espanyola. Un torneig d'alt nivell i que pels participants catalans és una doble oportunitat: ser els campions de Catalunya i també de tot el Mediterrani. 

Escac i mat són dues de les paraules que més es diran a Platja d'Aro durant tota la setmana. El municipi acull la 13a edició del Torneig Mediterrània i també el campionat absolut de Catalunya. Una proposta de l'organització que potencia a nivell internacional la prova catalana i permet que els esportistes puguin optar, al mateix temps, al títol mediterrani.

Un torneig que ha començat aquest dissabte i que s'allargarà durant tota la setmana fins el dia 11. Vuit dies de competició on els 65 participants hauran de disputar nou rondes i qui acumuli més punts serà el campió. 

Aquesta no és la primera vegada que Platja d'Aro acull un campionat organitzat per la Federació Catalana d'Escacs. Després de ser la seu d'un event de la federació Catalana, aquest an el Club Escacs Platjad'Aro ha rebut el suport de la federació catalana i espanyola per coorganitzar el Torneig Mediterrània. Una competició on hi participen tres esportistes del club. 

Aquest és el primer Torneig de la Mediterrània que s'organitza a Catalunya i l'Estat. És per això que organitzar-ho era una oportunitat que no volien desaprofitar. 

Per al municipi, també és una oportunitat única, ja que seran el centre d'atenció del món de l'escac mediterrani durant una setmana. 

Un torneig que celebra la seva 13a edició i que coronarà el campió mediterrani d'escacs 2023.Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports