Tot preparat per celebrar el desé aniversari de la Vall d'Aro Circuit Series

La Vall d'Aro Circuit Series aquest 2024 està d'anversari. Celebrarà la seva desena edició i ho farà, com sempre, amb les tres mítiques curses de tots els estius, però també amb una xerrada a càrrec de Nuria Picas. 


Aquest 2024 la Vall d'Aro Circuit Series està d'aniversari, celebrant la seva desena edició consecutiva. Pels que, després d'una dècada encara no ho coneixeu, es tracta d'una proposta que combina la pràctica esportiva amb la descoberta de l'entorn natural de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró a través de tres curses que tenen un perfil tècnic similar i que transcorren per boscos i muntanyes però també per la façana marítima del municipi.

La primera de les tres curses és la Lineal, que surt de la Platja de Torre Valentina, a Sant Antoni, i després de 10,6 quilòmetres de camí de ronda arriba a S'Agaró. Aquest any se celebrarà el diumenge 30 de juny, i li agafarà el relleu el dissabte 20 de juliol la cursa Nocturna. Un recorregut mixt de 13 quilòmetres i 200 metres de desnivell de terra i asfalt. Aquesta té sortida i arribada a Castell d'Aro i, com indica el seu nom, es fa de nit. A les 8 del vespre surten els que la fan en modalitat de marxa i a els 21:30h de la nit qui fa la cursa.

L'última de les tres proves és la Clàssica de Platja d'Aro, que s'ha organitzat pel 18 d'agost. Aquesta és la més exigent. Són més de 15 quilòmetres per un recorregut majoritàriament de terra que suma 450 metres de desnivell i que surt de la Masia Bas a primera hora del matí.

Les inscripcions es poden fer per internet fins dos dies abans de cada una de les proves, però hi ha places limitades, per tant, qui estigui interessat a fer-la que no esperi a últim minut. La inscripció inclou obsequi de benvinguda, avituallament i entrepà per a tothom a la cloenda (això és una novetat d'aquest any), i també assegurança, dorsal, cronometratge amb xip i llistat de classificacions en línia. A més, qui faci els tres recorreguts tindrà una samarreta com a premi.

I parlant de premis, en cada prova hi haurà guardó pels 1rs, 2ns i 3rs tant en modalitat masculina com femenina, també al millor atleta local, i al participant de major i de menor edat. En cada cursa els participants aniran sumant punts per la classificació global de les tres, així que a finals d'agost descobrirem qui s'acaba coronant com a millor participant de 10a Vall d'Aro Circuit Series.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports