El Centre Trail Palamós ofereix 24 rutes en diferents disciplines i per a tots els nivells

Palamós

Data: 14/05/2021

INTERVENEN: Adel Mechaal, atleta // Joan Barba, regidor d'esports // Lluís Puig, alcalde de Palamós

Vint-i-quatre rutes per a tots els nivells que permetran descobrir els entorns idíl·lics i privilegiats que ofereix Palamós i voltants, fent esport. Ja sigui corrents, nedant, pedalant, o caminant... I amb tota la informació necessària sobre aquests recorreguts a un sol clic. Tot això és el que ofereix el Centre Trail Palamós, un nou projecte del Departament d'Esports del consistori palamosí que es va iniciar l'any passat, quan van tancar els equipaments esportius, i que s'ha presentat aquest dijous.

Els recorreguts són rutes circulars amb punts d'inici i final en diferents espais del poble que van des dels 900 metres fent snorkel, passant pels 2, 10 o 21 quilòmetres caminant o corrent, i arribant fins als 73 en bicicleta. Tots ells han estat convenientment senyalitzats i adaptats als senders, corriols, camins de ronda o carreteres.

El projecte té diferents objectius, com fomentar els habits de vides saludables, crear una instal·lació esportiva a l'aire lliure oberta els 365 dies de l'any, dotar a la ciutadania d'una eina per fer esport i a la vegada conèixer la riquesa paisatgística del territori, així com convertir Palamós en un referent de turisme esportiu a Comarques Gironines i l'Empordà.

Tota la informació relacionada amb les rutes es pot trobar al web del Centre Trail Palamós Empordà Costa Brava. Informacions que van des de la longitud, desnivell i temps aproximat dels recorreguts, fins a la meteorologia i punts d'interès que et trobaràs pel camí.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports