La FCF prepara una temporada atípica amb més grups i un pla de xoc econòmic

Baix Empordà

Data: 23/06/2020

Intervé: Jordi Bonet, Vicepresident de la FCF

L'organisme federatiu ha aprovat un pla de quasi 7  milions d'euros per fer front a la crisi del coronavirus

La Federació Catalana de Futbol (FCF) prepara una temporada 2020-2021 atípica amb més grups,  un calendari que per força haurà de ser apretat i un pla de xoc econòmic perquè cap club es quedi enrere.

La Covid-19 ha trastocat els plans de l'ens federatiu i dels clubs que hauran de fer front a una important crisi econòmica. Amb una previsible caiguda dels patrocinis i l'aturada en sec dels ingressos per la suspensió de la competició.

A nivell econòmic la Federació Catalana de Futbol ha elaborat un pla de xoc econòmic valorat en 7 milions d'euros que aniran reinvertits als clubs en forma de subvencions. Hi haurà descomptes en la mutalitat de futbolistes, bonificacions en la inscripció dels clubs i entrenadors, manteniment de les subvencions d'arbitratges i quilometratges encara que  no s'hagin jugat els partits i prolongació de les campanyes Orgullosa de futbol en femení i Joc Net.

La temporada començarà més tard

Pel que fa al calendari de la propera temporada aquest també serà estrany. Si habitualment la competició arrancava a mitjans setembre ara sembla que es  un mes però acabarà a les mateixes dates. Per tant caldrà apretar el calendari.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports