El Palamós empata un 0-2 desfavorable amb un doblet de Steven

Palamós

Data: 04/02/2019

INTERVÉ: Albert Parés, segon entrenador del Palamós CF

El Palamós aconsegueix igualar un 0-2 desfavorable en el partit que l'enfrontava amb el Tona. En un xoc marcat pel temps, els locals van lluitar contra el vendaval i les errades individuals a la primera meitat i van anar al descans dos gols per sota. Un doblet de Steven al segon temps va permetre sumar un punt.

Només set minuts després de començar, l'ex Palamós Javi Revert va avançar els osonencs després d'una jugada de pilota aturada mal defensada. No el va voler celebrar. Poc després, una pèrdua fatídica de Lucas Allende en zona perillosa va suposar el 0-2, obra d'Ivan Fernández

Empipat, el cos tècnic del degà va fer dos canvis al 35'.Una de les incorporacions va ser Steven Garcia, gairebé inèdit enguany. La segona part, amb el vent a favor, va ser el moment de Steven. Dos gols seus al 51' i el 65' feien creure en la remuntada. Malgrat que les opcions hi van ser el temps es va esgotar sense més. Al final sensacions trobades: l'equip porta tres jornades aixecant resultats adversos, però a la vegada els rivals se li avancen amb facilitat.

Després de l'empat, el Palamós segueix tercer del Grup 1 de 1a catalana, a deu punts dels llocs d'ascens.