Dos gols de Canet permeten seguir somniant en la salvació directa al Palafrugell (2-1)

Data: 08/03/2020

INTERVENEN: Xevi Garcia, entrenador del Corredor Mató Palafrugell // Albert Folguera, entrenador del CE Lleida Llista Blava

El Corredor Mató CH Palafrugell encara aspira a la salvació directa després del triomf d'aquest cap de setmana davant el CE Lleida Llista Blava per 2 gols a 1, després de no haver puntuat en les sis anteriors jornades. Sergi Canet va ser l'autor dels dos gols que van proporcionar la importantíssima i merescuda victòria que permet als de Xevi Garcia mantenir l'esperança de salvar la categoria sense jugar el play-off de descens.

El Palafrugell va obrir la llauna al minut 8 (1-0) en una primera meitat amb ocasions clares d'ambdós equips. Àlex Joseph va encaixar el gol de l'empat a trenta segons del descans. (1-1) Al minut 33 els de Garcia van anotar el gol de la victòria, que van haver de defensar durant gairebé 20 minuts. D'aquests, els últims deu van ser especialment intensos.

Després de la victòria palafrugellenca i la derrota del Voltregà davant el Calafell, els dos conjunts, que ocupen la desena i onzena plaça, tenen els mateixos 21 punts. La plaça de salvació directa, doncs, encara és a l'aire i no es decidirà fins a l'última jornada de lliga regular, que es disputarà el 4 d'abril.

El Corredor Mató afrontarà l'últim partit contra l'Igualada Rigat CH. Per la cita esperen haver recuperat a Pol Vives, Marc Figa i Mikel Abeal, que van sortir tocats de la pista aquest dissabte.