El Club Aquàtic Xaloc celebra el seu 30è aniversari

Dia de celebració el que va viure aquest diumenge el Xaloc. El club de Sant Feliu de Guíxols ha celebrat els seus 30 anys d'història amb curses de natació a la piscina i un gran dinar al Guíxols Arena. Allà han aprofitat per homenatjar nadadors, entrenadors i tothom qui ha tingut vinculació amb l'entitat.

El Club Aquàtic Xaloc ha celebrat el seu 30è aniversari. És per això que l'entitat ha preparat un diumenge diferent per a esportistes, entrenadors i familiars. El dia ha començat on viuen el seu dia a dia: la piscina. Allà grans i petits han participat en curses d'exhibició, on la competitivitat ha deixat tot l'espai a la festa.

El dinar ha ajuntat prop de 200 persones vinculades amb el club. Una manera de fer germanor i demostrar l'impacte del Xaloc a la ciutat. Quan van començar, a Sant Feliu de Guíxols no hi havia piscina i només entrenaven a l'aigua un dia a la setmana a Banyoles o Girona. De mica en mica el club ha crescut i ara acull a la Corxera campionats de Catalunya i Espanya.

Més enllà dels records, també hi ha hagut temps per menjar i passar-s'ho bé.

Una d'aquestes era especial perquè un grup de nadadors del club s'està preparant per a la pròxima edició de l'Oncoswim.
En aquest any especial, el Xaloc continua organitzant les proves de tota la vida. Ja s'ha celebrat la travessia no a la fred i al calendari ja hi ha una segona data: el triatló sprint el 18 de maig, la més antiga de Catalunya.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports