El CH Palafrugell aspira a passar a semifinals de la Lliga Catalana Plata

Palafrugell

Data: 27/09/2023

El CH Palafrugell jugarà aquest divendres com a visitant contra el PHC Sant Cugat, la tercera jornada de la fase de grups de la Lliga Catalana Plata. Tot i que els homes de Cesc Linares només necessiten 1 punt per classificar-se a les semifinals del torneig, lluitaran per aconseguir la tecera victòria consecutiva i emportar-se els 3 punts.

El CH Palafrugell jugarà com a visitant contra el PHC Sant Cugat el tercer partit de la fase de grups de la Lliga Catalana Plata. Tot i que els palafrugellencs només necessiten 1 punt per avançar a semifinals, lluitaran per assolir la tercera victòria consecutiva i emportar-se els 3 punts.

L'entrenador, Cesc Linares, preveu un partit complicat i imprevisible, ja que el Sant Cugat s'ha reforçat amb moltes incorporacions i, per tant, és un equip completament nou.

Un altre factor a considerar és la grandària de la pista del Sant Cugat, molt llarga i molt ampla, fet que els palafrugellencs no estan acostumats a jugar en una pista d'aquestes dimensions.

El Palafrugell disputarà el partit amb tota la plantilla disponible, excepte la d'en Biel Mir, que continua de baixa.

L'enfrontament entre el Palafrugell i el Sant Cugat serà aquest divendres 29 a les 9 del vespre al Pavelló Municipal de Sant Cugat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports