El Palafrugell perd a Sant Hipòlit i veu com les opcions de salvació directa s'allunyen

Data: 04/04/2022

El Corredor Mató Palafrugell visitava aquest dissabte a un rival directe com era el CP Voltregà Stern Motor a la seva pista. L'objectiu de la seva visita al pavelló Oliveras de la Riva era clar: endur-se els tres punts per continuar optant a la salvació directa. No van aconseguir el repte.

D'inici, semblava que el partit es posava de cara pels de Xevi Garcia. El seu màxim golejador, Sergi Canet, va obrir la llauna al minut quatre de partit. L'equip va mantenir el resultat favorable durant els pròxims dotze minuts, fins que Marc Palazón va posar l'empat al marcador al minut 16.

Al 19, Xevi Puigbí va aturar una falta directa de Gerard Teixidó que venia precedida d'una targeta blava a Marc Figa. Tanmateix, no va poder aturar aquest xut de Pol Molas, que va capgirar el resultat sentenciant la primera meitat amb un 2-1 a favor del Voltregà.

A la represa Adrián Candamio va veure la quarta targeta blava de la temporada, motiu pel qual no podrà estar present en el partit contra l'Alcobendas d'aquest dimecres. Puigbí va tornar a fer meravelles aturant la segona falta directa del partit.

Gerard Teixidó i Èric Vargas van fer vibrar Sant Hipòlit als minuts 36 i 38 amb aquests dos encerts que significaven el 4 a 1 i que semblava que deixaven mentalment molt fora al Palafrugell.

Dos minuts més tard el Voltregà va fer la desena falta personal, i Candamio va aprofitar l'ocasió de xut a bola aturada per fer -amb molta ràbia- el 4 a 2. El gallec va tenir una segona oportunitat després d'una blava a Humbert Serra, que en aquesta ocasió no va aconseguir transformar.

Faltaven 3 minuts pel final i ja gairebé es donava el duel per perdut, quan Sergi Canet es va tornar a trobar amb porteria fent el 4-3. A partir d'aquí, el Palafrugell es va revifar, buscant el gol de l'empat com fos, posant també cinc jugadors a pista -sense porter- en alguns moments.

Tot i intentar-ho, el marcador no va passar del 4-3. Guerra perduda pel Palafrugell, que continua sent dotzè a la classificació amb 18 punts.

Aquesta setmana jugaran el penúltim partit de la temporada. Ho faran dimecres al vespre, quan visitaran el cuer de la taula, el CP Alcobendas.

IMATGES: El 9 TV