Judith Corachán i Víctor Arroyo guanyen el TRADEINN 140.6INN

Judith Corachán i Víctor Arroyo revaliden el títol de campions d'Espanya de triatló de llarga distància en la segona edició del Tradeinn 140.6INN celebrat aquest cap de setmana a Platja d'Aro.

La triatleta barcelonina Judith Corachán i l'atleta madrileny Víctor Arroyo van ser als primers d'arribar a la meta en les seves categories del Campionat d'Espanya de triatló de llarga distància TRADEINN 140.6INN . Els dos van revalidar el títol en aquesta segona edició de la prova celebrada a Platja d'Aro.

Total domini de Corachán en les tres proves. La triatleta pràcticament es va posar ja al capdavant amb la prova de natació, i no va donar opció a la resta de competidores a atrapar-la, liderant en tot moment la competició tot i els obstacles durant el camí com la pluja o el fred. La Judith va entrar a la línia de meta amb nou hores 15 minuts i 17 segons i amb gairebé cinquanta minuts de diferència amb la segona classificada, la txeca Simon Krivankova,

En la categoria masculina i va haver més tensió amb un frec a frec entre el guanyador Víctor Arroyo i el segon classificat Mikel Ugarte. Arroyo va tenir dificultats en la natació sortint vuitè de l'aigua, però va retallar distàncies amb la bicicleta. Finalment, Víctor Arroyo va completar la victòria amb 8 hores, 23 minuts i 51 segons.

Els participants van haver de fer 3.800 metres de natació, 180 km en bicicleta i 42,2 km corrents per diferents paisatges del Baix i Alt Empordà.