La UE L’Estartit prepara un Campus de fútbol femení per aquest estiu

L'Estartit

Data: 01/06/2023

L'acord entre Unió Esportiva l'Estartit i l'empresa d'educació i lleure Rosa dels Vents per potenciar el futbol femení ha fet que els equips del club llueixin el nou espònsor i que aquest estiu es faci un campus de futbol femení d'alta tecnificació esportiva.

La Unió Esportiva l'Estartit i l'empresa Rosa dels Vents arriben a un acord en què l'empresa d'educació i lleure esponsoritzarà els equips estartidencs durant els pròxims tres anys, amb l'objectiu de potenciar el futbol femení.

Així, amb aquesta aliança, els equips i les noves equipacions de futbol femení de la Unió Esportiva l'Estartit, que ja té una història i llarg recorregut des de fa 30 anys, s'asseguren que l'esport femení agafi una major rellevància.

A més, a finals d'estiu, Rosa dels Vents iniciarà amb la Unió Esportiva, un Campus de futbol íntegrament femení d'alta tecnificació esportiva.

Aquesta activitat estarà dirigida per entrenadors i entrenadores titulats, a la casa de colònies Marcel Maillot de l'Estartit, amb activitats nàutiques i esportives dirigides a nenes i noies d'entre 8 i 16 anys, i amb la visita i participació de la futbolista del primer equip del Futbol Club Barcelona, Laia Codina.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports