El Garbí perd contra el Gavà amb una primera part fluixa de cara a porteria

INTERVÉ: Uri Sierra, entrenador del CH Gabí, i Javier Sanchez "Brus", entrenador del Handol Gavà.

El Club Handol Garbí va perdre, aquest dissabte, contra un imparable Gavà. Els homes de Uri Sierra van viure els primers minuts amb pocs encerts de cara a porteria. Tanmateix, foren Oriol Punsetí i Àngel Giménez, els encarregats de posar la directa durant la segona part de la trobada. Amb tot, un marcador ajustat que finalment va decantar-se pels visitants, 25 a 26.

Poca punteria durant la primera part
La primera part es va desembolcallar favorablement pels gavanencs, els quals van presentar un bon joc de transicions. Els de Palafrugell, en canvi, semblava que la pilota no els volia entrar sota pals, tot i preservar una bona tàctica en atac. En concret, els locals van anar al descans amb una tendència negativa de 8 a 16.

Segona part de superació
El Garbí va saber controlar els nervis i retallar distàncies a la segona tanda del partit. Tant fou així, que quan faltaven 5 minuts pel final, el marcador mostrava un empat a 24. En un final que deixava sense respiració, Ruben Díaz del Gavà va ser l'encarregat de marcar i així, atorgar a l'equip dos punts.

MBP per l'Alejandro García
El millor jugador del partit va ser el visitant Alejandro García amb 7 gols a les seves cames. Per la seva banda, els palafrugellencs Oriol Punsetí i Àngel Giménez amb 6 anotacions cadascú foren els més encertats de cara a porteria.

A causa de les mesures empreses per la Covid, la tornada es va jugar el mateix cap de setmana, la qual va tornar a donar la victòria als gavanencs 29 a 23. D'aquesta manera, el Club Handbol Garbí es situa a la sisena posició de la classificació de la Lliga Catalana Sènior.