S'estrenen amb empat a la Parlem OK Lliga 21/22

INTERVENEN: Xevi Garcia i Sergi Canet, entrenador i jugador del Corredor Mató CH Palafrugell // Pere Varias, entrenador del CE Noia Freixenet

El Corredor Mató Palafrugell s'estrena sumant un punt a la primera jornada de la Parlem OK Lliga 2021-22. Aquest dissabte van empatar a 2 amb el CE Noia Freixenet.

Amb una primera meitat sense gols, el primer a fer pujar un gol al marcador va ser Eloi Mitjans al primer minut del segon temps. Una jugada entre Caco Ceschin i Sergi Canet empatava el partit al minut 32.

Al minut 35 el Palafrugell va sumar la desena falta, i amb l'oportunitat de falta directa, Roc Pujadas va tornar a avançar els visitants al marcador.

El gol de l'empat final va arribar un minut més tard de la directa de Pujadas. Romà Bancells va tallar una bola a la porteria local, i la jugada seguia de la següent manera: amb Marc Figa conduint-la fins a passar-la a Borja Ramon, qui va fer una gran assistència a Sergi Canet, que acabava amb la bola dins la porteria de Blai Roca, tornant a posar així l'empat al marcador.

El Palafrugell va tenir una darrera oportunitat d'or amb la desena falta del Noia a 3 minuts del final, falta directa que no van poder transformar.
Tant Blai Roca com Xevi Puigbí van destacar al llarg de tot el partit amb nombroses aturades, sent així importants protagonistes d'un duel on no hi van poder participar, per lesió, Xavier Aldrich per part del Palafrugell, i Adrià Ballart i Jordi Bargalló, per part del Noia.

Marcador final doncs, amb un 2 a 2 i repartiment de punts entre els dos conjunts.

El pròxim partit tindrà lloc diumenge vinent. El Corredor Mató visitarà la pista del Reus Deportiu Virginias a les 16h. Serà el partit de la segona jornada de la Parlem OK Lliga que emetrà en directe el programa 'En Joc' de la Xarxa. Per tant, es podrà seguir en directe per Televisió Costa Brava i la resta de televisions locals de Catalunya.

NOTÍCIES RELACIONADES

Comença la Parlem OK Lliga 2021-22 amb la visita del Noia Freixenet (17/09/2021)

El Palafrugell perd amb el Noia i cau eliminat a quarts de final de la Lliga Catalana (01/09/202)