Massi-Tactic passa de categoria Continental a Nacional el 2024

L'equip ciclista femení Massi-Tactic passa a ser de categoria Nacional el 2024, després que s'esgotés el termini per torbar el finançament per professionalitzar la formació del Baix Ter que implicava donar d'alta laboral a les seves ciclistes i part del cos tècnic amb contractes a temps complet. És a dir, aquest 2023 disposaven d'un pressupost de 285.000 euros que s'hauria d'incrementar en 300.000 euros més.

Avui dia, l'equip ciclista professional de categoria elit de ciclisme de carretera, Massi-Tactic, ha perdut la categoria continental, un cop esgotat el termini per trobar el finançament per professionalitzar la formació del Baix Ter que implicava donar d'alta laboral les seves ciclistes i part del cos tècnic amb contractes a temps complet.

La formació ha competit 5 anys seguits a la categoria Continental, a la qual confia a tornar el 2025. Així, a banda dels canvis que es produeixen habitualment cada any per part de les corredores, ja que aquest és un equip de trampolí, el gruix de les corredores no canviarà i podrà continuar competint a escala internacional si ho fa com a convidat, tot i passar a categoria nacional el 2024.

Per tant, ara la prioritat de l'equip és mantenir la imatge que té, el seu calendari i un bon nivell de corredores catalanes, que volen continuar formant perquè avancin.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports