El Bisbal Bàsquet perd davant el Joventut de Badalona

El Sol Gironès Bisbal Bàsquet s'ha vist superat pel Joventut de Badalona en un partit igualat fins al final. Un molt bon tercer quart ha permès als badalonins arribar amb avantatge al tram final de partit. Tot i això, els de Carles Rofes han retallat distàncies però no han estat encertats en els moments decisius de l'enfrontament. Els bisbalencs mantenen, però, la quarta plaça a la lliga.

Derrota del Sol-Gironès Bisbal Bàsquet davant el Joventut de Badalona per 77-83.  Els dos equips han mostrat un nivell molt igualat durant tot l'enfrontament i han començat el partit amb un alt ritme d'anotació. Laminn Dibba, pels bisbalencs, i Ruben De Oliveira pels de Badalona, han liderat els seus equips fent-se forts en el joc interior.

Amb 19-20 al final del primer quart, els de Carles Rofes han agafat aire al segon parcial gràcies a l'encert d'Eric Jiménez, Jaume Solé i Xavier Torrent. El Joventut ha trobat dificultats per anotar davant la bona defensa bisbalenca. De fet, només cinc jugadors visitants han vist cistella en els primers 20 minuts de partit. Una manca d'encert que ha permès al Bisbal Bàsquet marxar al descans amb 4 punts d'avantatge

El descans ha permès a David Jimeno ajustar l'equip i el Joventut ha mostrat la seva millor versió. Parcial de 14-24 amb 18 punts de Ruben de Oliveira que ha deixat molt tocat al conjunt local. Amb un 5/21 en triples, el Bisbal Bàsquet ha vist com els de Badalona posaven nou punts de diferència, complicant les opcions de victòria.

L'últim quart ha estat d'infart. Els triples d'Eric Jiménez i Xavier Torrent han permès als de Carles Rofes tornar-se a posar per davant el marcador. Els de Badalona no s'han arrugat davant la pressió del Pavelló Vell i han respost amb dos triples que posaven fre a l'optimisme local. El Bisbal Bàsquet no ha aprofitat les últimes jugades del partit i ha vist com se'ls hi escapava de les mans la victòria.

Tot i la derrota, els bisbalencs mantenen la quarta plaça malgrat veure com els tres líders continuen allunyant-se. La propera jornada visiten el Quart i ja pensen en sumar la 14a victòria de la temporada.