Palamós i la UE Llagostera confirmen l'acord per la sessió de l'Estadi

Palamós

Data: 28/07/2021

Intervé: Lluis Puig, alcalde de Palamós

La UE Llagostera jugarà la propera temporada a Palamós. Després de les complicacions per la sessió del camp municipal de l’Estartit, el club gironí tornarà a exercir de local al mateix estadi on ho va fer durant les dues temporades a la Segona Divisió i una tercera a Segona B.  Després d’uns dies de contactes, el club i l’Ajuntament ja han arribat a un acord per a què la formació blaugrana torni a jugar a l’Estadi.

La bona entesa entre les dues parts ha ajudat a trobar una solució ràpida i amb beneficis pels dos costats. Per una banda, el Llagostera ja coneix quina serà la nova seu per la pròxima temporada i, per l’altra, Palamós tornarà a aparèixer en les altes competicions de futbol nacional. L’equip presidit per Isabel Tarragó va avançar l’entesa a través d’un comunicat on hi destacaven les facilitats que havia ofert el consistori palamosí.

A banda de jugar-hi, els llagosterencs podran entrenar a l’estadi un o dos dies per setmana. Pel Palamós no suposarà cap inconvenient ja que, tal i com s’exposa en el text del club, “l’acord no suposarà l’alteració en l’activitat o l’ús de les instal·lacions per part del Palamós Club de Fútbol”. D’aquesta manera, el conveni firmat serà similar a l’anterior.

De moment, l’acord només s’ha produït per la sessió del camp durant la temporada 21-22, sense descartar la possibilitat d’allargar-la els propers anys.  La tornada a l’herba de Palamós no es farà esperar gaire, ja que l’equip d’Oriol Alsina re-debutarà a l’Estadi contra el Girona el proper diumenge a les 20:15.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports