La 3a Oncoswim recapta 24.193 euros

Intervé: Gerard Alemany, CN Radikal Swim

La tercera Oncoswim va recaptar més de 24.000 euros que es destinaran a la investigació del càncer de mama triple negatiu. La prova solidària de natació en aigües obertes organitzada pel CN Radikal Swim i la Fundació Oncolliga Girona va fer que setze equips de quatre integrants nedessin els 30 quilòmetres que separen L'Estartit de Calella de Palafrugell

A ells s'hi van sumar la setantena de nedadors que van completar la milla solidària entre les platges de Llafranc i d'en Calau, a Calella. Uns i altres van ajudar a aconseguir 24.193 euros amb els quals es podrà donar un impuls important al projecte d’investigació sobre el càncer de mama triple negatiu desenvolupat pel Grup de Recerca en Noves Dianes Terapèutiques (TargetsLab) de la Facultat de Medicina de la Universitat de Girona, en estreta col·laboració amb l’Institut Català d’Oncologia (ICO).

Tot i que la vessant esportiva quedava en segon pla en una jornada en la que primava la solidaritat, les marques obtingudes per la gran majoria dels equips van ser estratosfèriques en comparació amb els altres anys, i és que en alguns casos es van retallar gairebé dues hores al temps previst. La mar plana i la corrent de l'aigua van ajudar a que la festa fos completa. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports