Tercera temporada pel Massi-Tactic UCI Women's Team

Baix Empordà

Data: 31/01/2021

INTERVÉ: Sergi Güell, president del CC Baix Ter // Mireia Trias, corredora del Massi-Tactic

S'ha celebrat la presentació de la tercera temporada del Massi-Tactic UCI Women's Team, l'únic equip ciclista català de la màxima categoria femenina. Aquest any amb un conjunt més internacional que mai en el que 7 de les 12 corredores són estrangeres amb l'objectiu de donar un pas més aquest 2021. Un projecte que va néixer el 2019 i que per ara no ha parat de créixer.

A la presentació hi ha assistit l'alcalde de Torroella de Montgrí: Jordi Colomí, també Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona; Gerard Figueras, Secretari General de l'Esport de la Generalitat; entre altres representants de l'esport del territori. També hi ha estat present tot l'equip de corredores i els membres del CC Baix Ter de Torroella de Montgrí.
Està previst que la temporada arrenqui el 6 de març amb l'Strade Bianche a la Toscana. Una de les curses més clàssiques d'Itàlia i de la història del ciclisme en ruta. Just després, també durant el mes de març, l'equip femení s'haurà d'enfrontar amb les Clàssiques.

Durant la presentació es respirava un aire de positivitat, ja que l'equip cada vegada compta amb l'esponsorització de més empreses privades, així i tot també s'ha esmentat la incertesa de les competicions d'aquesta temporada per culpa de la situació sanitària. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports