El Bisbal Bàsquet certifica la permanència malgrat perdre contra el Sant Antoni

Intervenen: Cesc Senpau, entrenador del Sol Gironès Bisbal Bàsquet; Pablo Sánchez, entrenador del Sant Antoni Ibiza Feeling

Els de Cesc Senpau van anar a remolc del partit contra el líder de la categoria

Derrota contundent del Sol Gironès Bisbal Bàsquet contra el Sant Antoni Ibiza Feeling per 61 a 85, que no obstant no li impedeix celebrar una gesta històrica pel club. I és que la combinació dels altres resultats de la categoria li permetrà competir un any més a la lliga EBA.

Els Bisbalencs, que el mes de juny passat anunciaven un salt qualitatiu pel que fa a la categoria certifiquen el seu bon treball amb una permanència que el club qualifica de gesta històrica i somni. Va ser la nota positiva d'una jornada en què a la pista l'equip es va veure superat en tot moment pel Sant Antoni Ibiza.

Els de l'Empordà van plantejar una defensa zonal que va incomodar el líder de la lliga però que no va impedir que acabessin mostrant el seu putencial. La veritat és que els empordanesos van anar a remolc tot el partit i van patir uns primers minuts d'un gran encert del rival.

Cesc Senpau va marxar satisfet malgrat la derrota del treball del seu equip que va seguir competint fins el final malgrat el resultat. Els darrers instants del partit el tècnic va donar minuts a jugadors menys habituals.