El Gran Premium Platja d'Aro reuneix les millors gimnastes internacionals

Intervé: Júlia Molinas, coordinadora del Gran Premium

Gimnastes de tot el món van venir a Platja d'Aro a participar al Gran Premium Platja d'Aro 2021. El campionat el va organitzar el club rítmic Aliança en col·laboració amb l'Ajuntament i ha servit per donar a conèixer, una mica més, Platja d'Aro a l'exterior. Concretament, 400 atletes de 26 països diferents que durant el passat cap de setmana van competir en diverses modalitats, mostrant les seves qualitats i oferint un gran nivell al públic assistent. Actuacions amb cercles, cintes i pilotes van ensenyar el talent de les participants de cada categoria i d'edats molt diverses.


El Gran Premium s'havia de celebrar l'any 2020 però la pandèmia va aturar els plans de l'organització. Enguany, gràcies a les millores sanitàries, la competició s'ha pogut dur a terme en unes bones condicions, malgrat no ser les de plena normalitat. El campionat havia de servir de motivació a les gimnastes que, malgrat entrenar durament, no havien pogut competir.

Una de les grans atraccions de l'esdeveniment va ser la presència de la campiona mundial Alexandra Soldatova, que va participar en un concert-exhibició que va servir per tancar el campionat. Una prova més del talent de les participants del Gran Premium és el fet que moltes d'elles estiguessin preparant la seva presència als Jocs Olímpics de Tòquio.

El Gran Premium va portar un cap de setmana ple d'esport al pavelló municipal, donant l'opció als ciutadans de gaudir dels millors talents de la gimnàstica rítmica.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports