El Palamós CF suma tres punts clau al camp del Vic

Palamós

Data: 07/05/2023

Victòria de prestigi del Palamós davant el Vic. Un gol de Falgueras al tram final de partit ha permès als d'Alex Redondo sumar tres punts clau en un partit on Marwane ha estat decisiu per evitar el gol dels osonencs. El 0-1 fa evident la solidesa defensiva dels palamosins i manté la bona dinàmica de resultats de cara el tram final de temporada.

El Palamós CF ha aconseguit un triomf de molt mèrit al camp del Vic. En un duel directe per les places de Superlliga Catalana, els d'Álex Redondo han demostrat personalitat per sumar tres punts decisius de cara al final de temporada.

Els dos equips han sortit per la victòria i Marwane ha hagut d'intervenir per evitar el primer del Vic. La reacció dels palamosins ha vingut de les botes d'Antequera, primer amb un xut desviat i després amb un tir que ha aturat el porter. Marwane ha salvat el seu equip en diverses ocasions i Marc Faja ha tingut el 0-1 amb un xut des del mig del camp que s'ha estavellat al travesser. Una primera meitat amb moltes ocasions, però amb els porters inspirats.

El Vic ha sortit agressiu a la segona part. En els primers 15 minuts han tingut tres ocasions per posar-se per davant, amb Ferran i Ignasi com a jugadors més destacats. El Palamós ha intentat reaccionar amb una ocasió de Marc Lloret. El Palamós ha esperat el seu moment i al 82', Falgueras ha aprofitat una pilota dins l'àrea per marcar el 0-1. El Vic s'ha bolcat a l'atac i ha reclamat un penal al minut 90. Al final, victòria patida en un dels camps més difícils de la categoria.

El Vic ha fet el partit que ells tenien preparat a nivell de joc, però han lamentat les imprecisions a l'àrea rival.

Després de la victòria, el Palamós afronta un altre partit crucial per jugar a la Superlliga. Serà diumenge contra el Lloret.