Una seixantena de valents participen en la Sansiswim 2023

Palamós

Data: 30/12/2023

El Club Natació Palamós ha tancat el 2023 amb la Sansiswim. La travessia comença a la Fosca i acaba a la zona nàutica. És una nedada popular no competitiva de 1.500 metres que té un vessant solidari. Enguany ha col·laborat amb els equips Anhela Team per la Fundació Swim For Ela i de ProemAid pel Proyecto Agua. Al final de la Sansiswim, música i xocolata calenta per a tothom.

Una seixantena de valents han desafiat el fred d'aquests últims dies de l'any per participar en la Sansiswim. La travessia, organitzada pel Club Natació Palamós ha portat als nadadors des de la Fosca fins a la cala Morro del Vedell, al port nàutic. Una Sansiswim que permet acabar l'any fent el què més els agrada i d'una manera solidària.

La travessia que ha comptat amb unes bones condicions meteorològiques, aconseguint que l'aigua es trobés en un bon estat per a la prova. Una Sansiswim que compta amb nadadors que no és la primera vegada que la fan.

La prova està oberta a tothom: tan federats com no i per gent de Palamós, però gent de Barcelona o Sabadell. Té recorregut poc habitual i que requereix una gran preparació per part de l'organització.

Amb aquesta Sansiswim, els nedadors de Palamós tanquen el 2023 havent gaudit del mar i amb un got de xocolata calenta.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports