Oriol Castellà i Pau Delclós es proclamen vencedors de la Copa d'Europa de Patí a Vela

Calonge i Sant Antoni

Data: 02/11/2022

Oriol Castellà es va proclamar vencedor en la primera categoria, i Pau Delclós en la segona de la Copa d'Europa de Patí a Vela. La competició es va celebrar a Sant Antoni de Calonge del 30 d'octubre a l'1 de novembre i va aplegar un centenar d'esportistes.

Eren els favorits per alçar-se amb la victòria i no van defraudar en els resultats finals. Oriol Castellà, del Club Vela Sant Antoni, i Pau Delclós, del Club Nàutic Premià de Mar, van obtenir les primeres posicions de la Copa Europa de Patí a Vela en les seves respectives categories.

Pel que fa a l'empordanès, aquest va ostentar quatre posicions en el podi, de les sis mànigues disputades, i va comptabilitzar 13 punts a la taula classificatòria. Delclós, en canvi, es va situar cinc cops entre els tres primers i va aconseguir un total de 10 punts en la segona categoria.

La competició celebrada a Sant Antoni va acollir un rècord de participació, amb gairebé 100 inscrits. Una trentena eren del Club local, i la resta venien de diferents punts d'Espanya i d'Europa.

Les dues últimes proves disputades del dimarts foren les més exigents del campionat, a causa de la llevantada i el mar encrespat. El primer dia, el dissabte, no es va poder disputar cap prova per la falta de vent.

El Club Vela Sant Antoni va celebrar el seu cinquantè aniversari, organitzant la Copa d'Europa. Entre els participants, la duració de les mànigues i els recorreguts van ser els més criticats, mentre que l'allotjament i els àpats foren els més ben valorats.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports