El Palamós ha deixat escapar la victòria davant l'Atlètic Lleida

Empat a dos entre el Palamós CF i l’Atlètic Lleida a l’Estadi Palamós-Costa Brava. Després d’una primera meitat sense gols, els palamosins s’han posat 2-0 gràcies als gols de Gerard Mercader i Álex Ortega. Els de Lleida s’han vist obligats a fer un pas endavant i han igualat el marcador quan faltaven cinc minuts pel final. Un resultat dolorós pels palamosins que veuen com els hi costa sumar de tres en tres. Ara els de Salamero són penúltims a un punt de la permanència.

El Palamós ha deixat escapar la victòria davant l'Atlètic Lleida. El degà ha vist com els visitants han empatat un 2-0 en contra en un partit amb dues cares ben diferents. A la primera meitat, pràcticament cap ocasió. La defensa palamosina ha refusat un xut dins l'àrea després d'una bona jugada ofensiva i, al 25', els del Segrià han avisat amb un llançament que ha marxat per sobre el travesser.

L'única aproximació del Palamós ha estat una rematada de cap de Mercader després d'un llançament de falta de Xevi German. L'Atlètic Lleida ha tingut el control de la pilota a camp rival, però sense crear perill. Un llançament des de mig camp i un contraatac per la dreta han estat els últims intents de la primera part.

La segona ha començat de cara pel Palamós. Al segon minut, una volea de Falgueras s'ha convertit en una assistència per a Mercader, que ha anotat el primer gol de la temporada. Quatre minuts després, Kilian ha centrat dins l'àrea, Mercader ha creuat la pilota i Ortega ha fet el segon. Un inici que feia embogir la grada de l'Estadi.

Amb el 2-0, pas endavant dels visitants i al Palamós li han començat a entrar els dubtes. A la primera pilota que ha tocat, Adrián Motes ha fet el 2-1 quan faltaven 20 minuts pel final. A partir d'aquí l'Atlètic Lleida ha intensificat i ha trobat l'empat amb un gran gol de Víctor Villote.

Ara, l'equip palamosí resta a l'espera de la jornada vinent, la qual recordem, serà el derbi contra el club alt-empordanès Figueres.