Protesta contra el Rally Motuls Costa Brava

Una cinquantena de veïns i veïnes de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura han firmat un manifest en protesta del ral·li. La competició ha afectat les carreteres del municipi durant el matí. De fet, les queixes veïnals són freqüents pel gran nombre de carreres de vehicles que passen per aquesta zona.

Per les Gavarres s'organitzen molt sovint proves de vehicles i molts veïns indignats fa anys que fan protestes en contra d'aquestes carreres. Aquesta vegada, una cinquantena de veïns de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura han signat un manifest en contra dels ral·lis.

Es queixen del soroll i de la velocitat en què hi passen.També del tancament de les carreteres durant el dia que dificulta la mobilitat de les persones que viuen en aquest entorn. A més, els preocupa que afecti el medi ambient.

Els veïns han enviat el manifest a l'Ajuntament. El consistori, però els ha comunicat que les carreteres no són de propietat municipal, sinó de la Generalitat i que, per tant, no poden negar-ne l'autorització. Des de l'organització del Rally Motuls Costa Brava, lamenten l'impacte negatiu que provoca la prova.

Els veïns tenen el suport de l'Associació de Naturalistes de Girona. Expliquen que continuaran mobilitzant-se. Han enviat el manifest també en diverses administracions com el Consell Comarcal, Consorci de les Gavarres o la Generalitat, que en aquest cas encara no han rebut cap resposta.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports