El Palafrugell vol guanyar al Shum per no despenjar-se de la part alta de la taula

Palafrugell

Data: 05/04/2024

Les aturades a mitja temporada sempre hi ha equips a qui li senten millor i pitjor que a altres, especialment depepent de la dinàmica amb la que marxin al descans. El Corredor Mató, per exemple, és d'aquells conjunts que en aquesta ocasió ha agrait l'aturada per la Copa i per Setmana Santa, perquè venien d'una dinàmica negativa on havien patit tres derrotes consecutives i a més tenien dos jugadors amb molèsties que ja s'han pogut recuperar.

El pròposit d'aquesta setmana és guanyar al Shum, que és l'equip al que rebran dissabte a casa. Els de Linares celebren tornar del descans jugant com a locals, i més davant un rival que va començar la temporada amb mals resultats, però que quan s'ha tret la pressió que se'ls havia posat -especialment per la plantilla que tenen- de que havien de pujar sí o sí, s'han anat recuperant.

Tothom sap de les qualitats de Jordi Adroher, que enguany porta 25 gols en 17 partits i que ha marcat 9 de les 14 faltes directes que ha llançat. De fet, és el màxim golejador de l'OK Plata Sur. El segon és en Gerard Pujol, que en porta 17. I el segueix de prop el també jugador del Palafrugell, Álvaro Osorio, que n'ha marcat 16. Per tant, amb els jugadors que tenen els dos equips, es preveu un partit d'alt nivell.

Ara mateix el Palafrugell buscarà no despenjar-se de la part alta de la taula per poder competir fins a l'útim sospir per la segona plaça amb el Lloret. Tot i que ja els hi treu 7 punts.

L'enfrontament tindrà lloc demà dissabte en l'horari habitual del Palafrugell, que és a les 20h.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports