Accident d'Isidre Esteve i Txema Villalobos al Dakar

Accident d'Isidre Esteve i Txema Villalobos al Dakar
Calonge i Sant Antoni

Data: 14/01/2019

El cotxe d'Isidre Esteve i el calongí Txema Villalobos ha patit un petit ensurt en l'etapa del Dakar d'aquest dilluns en xocar contra un buggy. El cotxe ha volcat i aquest ha estat rescatat per un altre company del Dakar. Han estat rescatats pel camió de KH7 Sport Epsilon Team format per Jordi Juvanteny, Jose Luis Criado 
i Xavier Domènech. Mitjançant una corda, el camió ha aconseguit que el buggy pogués tornar a posar-se en circulació i seguir amb l'etapa que avui transcorria entre Arequipa i San Juan de Marcona.

Enguany el cotxe d'Isidre Esteve té més suspensió, una frenada millor i una part d'atac del cotxe més petita per minimitzar l'impacte amb les dunes. També s'ha millorat la resposta del volant alhora de girar. 
Aquestes modificacions venen de l'experiència de l'any passat i les proves que Esteve, Villalobos i el seu equip han estat fent a ral·lis com la Baja Aragón o el del Marroc. 
El Dakar 2019 està sent atípic perquè per primer any  només es disputa dins les fronteres d'un Estat. Els prop de 5.000 quilòmetres de competició en 10 etapes diferents es recorren íntegrament dins del Perú, combinant paisatges andins i deserts de dunes. És una competició més curta en quilòmetres i més complicada, ja que la majoria del recorregut és sobre dunes. Dels 337 vehicles que competeixen al raid, 138 són motos, 96 cotxes, 41 camions, 29 quads i 33 Tot Terrenys.

FOTOGRAFIA: www.lavanguardia.com

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports