El bon temps ha acompanyat la 36a Festa del Pedal

El bon temps ha contribuït a l'èxit de participació en la 36a edició de la Festa del Pedal de Sant Joan de Palamós. Una pedalada pensada per a tota la família amb un recorregut planer de 12 km i que permet conèixer més a fons el paisatge natural del municipi d'una forma lúdica i festiva.

El bon temps ha acompanyat enguany la tradicional Festa del Pedal de Sant Joan de Palamós, fet que ha animat que hi hagi hagut més participació respecte a l'anterior edició de l'any passat.

El recorregut de la pedalada consta d'uns 12 km, el qual comença a la plaça de Mossèn Gumersind Vilagran i arriba fins al paratge natural de Castell i després es torna a la plaça. Es tracta d'un trajecte planer pensat per gaudir en família i del paisatge.

La popular Festa del Pedal està organitzada per l'Associació de Veïns de Sant Joan i el Departament d'Esports de l'Ajuntament de Palamós. Precisament l'Associació de Veïns de Sant Joan, organitza altres esdeveniments que enriqueixen el municipi com la Festa de Sant Joan Florit, la Festa Major de Sant Joan de Palamós, la Vetlla de Tots Sants i la castanyada i activitats de Nadal com el caga Tió, gràcies a l'aportació dels socis col·laboradors amb l'entitat.

En conclusió, activitats com la Festa del Pedal permeten conèixer més en profunditat els entorns naturals del municipi d'una manera lúdica i divertida en família.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports