El Palamós vol regalar una victòria a l'afició en la tornada de la competició

Palamós

Data: 14/12/2018

Intervé: Albert Parés, segon entrenador del Palamós CF

Torna Primera Catalana després d'una setmana de descans i ho fa amb un atractiu partit entre el Palamós i el Rubí. Els homes de Javi Salamero esperen mantenir la ratxa d'imbatibilitat en forma de victòria i tornar a marcar després de dues jornades sense veure porteria.

El Degà rep a casa el Rubí d'Alberto Fernández, un equip molt sòlid a casa seva però que a domicili ha tingut més mancances. Un conjunt que va començar molt malament la temporada amb sis partits sense guanyar, però a partir de llavors ha aconseguit 5 victòries de vuit. Es tornen a retrobar després de l'últim partit entre ambdós equips fa dues temporades a tercera, amb golejada del Degà. El Palamós vol millorar no tant l'imatge com l'efectivitat a casa per donar una alegria las seus seguidors.


El Degà haurà de vigilar Òscar Uroz, 'killer' de l'equip metropolità i Sergi Estrada, que amb 6 i 5 gols són les referències ofensives del conjunt de Fernández.

Els homes de Salamero i Albert Perés miraran de mantenir la seva seguretat defensiva que els ha portat a mantenir la porteria a zero les tres darreres jornades. Això sí, caldrà afinar la punteria al davant per obrir forat i no quedar-se en blanc om les dues darreres jornades.

Assemblea de socis, canvis a la Fundació, la quina i jornada solidària de la Penya Sport

En l'àmbit dels despatxos el Club prepara l'Assemblea de socis de divendres en que es posarà a votació el pressupost de la junta de Patxi Otamendi així com la voluntat d'aquesta de fer una auditoria externa dels comptes.

Pel que fa també als despatxos, en aquest cas del club germà, la Fundació Esportiva PalamósQuim Calls ha estat nomenat director esportiu de l'entitat i Xavi Sánchez i Gregorio Gálvez han estat nomenats coordinadors de futbol 7 i futbol 11 respectivament.

En l'àmbit social el club ja té a punt els regals de la quina de nadal dels dies de nadal, primer dia de l'any i dia de Reis i la Penya Sport ha engegat una campanya solidària de recollida de juguines. El club s'ha compromès a donar una entrada gratuïta als aficionats que entreguin una joguina nova.
Tornant al futbol, el partit es disputarà a les 12, en l'horari habitual de l'hivern.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports