Martita Ortega fa un clínic de pàdel a Gualta

Gualta

Data: 26/07/2019

Intervenen: Martita Ortega, jugador de pàdel; Gerard Company, jugador de pàdel; Mani Roman, director negoci GC Sports and Events

El Centre de Tecnificació del Pàdel Pitch and Putt de Gualta va organitzar un clínic amb la participació de la jugadora número 4 del món, la madrilenya Martita Ortega.

Per grups de tres, diversos jugadors i jugadores sòcies del club van passar per tres de les pistes del centre esportiu per perfeccionar diferents tècniques padelístiques amb la jove campiona espanyola, el director esportiu del centre i també jugador professional Gerard Company i altres monitors del club.

Martita Ortega és una jove jugadora nascuda el 1997 a Madrid i una de les cracks del pàdel espanyol. Número 4 al rànquing internacional enguany ha guanyat quatre campionats internacionals i és la vigent campiona d'Espanya de pàdel.

El club Gualtenc es vol promocionar més enllà de ser un espai on llogar pistes i jugar a pàdel i aposta per la tecnificació. És centre oficial Adiddas amb una metodologia dissenyada per Gerard Company.

Des del club estan en vies de creixement i preparen una escola infantil de pàdel, un grup d'aprenentatge d'adults i un equip de veterans.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports