1400 participants en la 12a Marxa Puja i Baixa

Begur

Data: 25/06/2023

L'esport ha estat el protagonista a Begur de la mà de la 12a Marxa Puja i Baixa. Organitzada pel Club Excursionista Els Perduts de Begur, la prova recorre diferents espais del municipi, mostrant la varietat de terreny per fer esport. Aquest any, des de l'organització han treballat perquè la Puja i Baixa 2023 fos més sostenible que mai, amb l'objectiu de cuidar l'entorn de la marxa.

La Marxa Puja i Baixa de Begur ha tornat a portar els participants pels diferents indrets del municipi. 14 quilòmetres que els 1400 participants han recorregut, corrent o caminant, passant pel Montcal, Tamariu i el Cap Rubí. Una marxa que vol mostrar els diferents terrenys que té Begur. 

El fet de ser una marxa fa que la prova s'allunyi de l'esperit competitiu, buscant que tothom qui vulgui hi pugui participar sense dificultats. A més, des de l'organització també opten perquè, malgrat que la sortida és a les vuit, qui vulgui pugui començar abans. També volen que la marxa sigui referència pel que fa a la sostenibilitat. És per això que tot el material que han fet servir materials sostenibles que no puguin fer malbé l'entorn on es fa esport. 

Si diumenge ha estat el torn de la marxa gran, dissabte es va celebrar la Mini Puja i Baixa. Una prova infantil que va lligada a les activitats Els Petits Perduts que vol enganxar als corredors més joves. 

Enguany, la Puja i Baixa també ha tingut la seva faceta més solidària col·laborant amb la Fundació Josep Carreras i la lluita contra la leucèmia. Una prova que ha arribat a la 12a edició i cada any manté el nivell de participació. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Esports