El CH Plafrugell s’imposa al Colegio Alameda de Osuna (6-2)

Data: 12/02/2023

Victòria del Corredor Mató CH Palafrugell per 6-2 al Colegio Alameda de Osuna. Una bona primera meitat va permetre a l'equip de Cesc Linares marxar al descans amb un 5-0 favorable. La baixada d'intensitat va permetre als visitants acostar-se al marcador, però un gol de Gerard Pujol va certificar la victòria local. El triomf permet trencar la ratxa de dues derrotes consecutives i continuar lluitant per les places d'ascens.

El Corredor Mató CH Palafrugell s'ha retrobat amb la victòria davant el Colegio Alameda de Osuna. Els palafrugellencs han començat molt intensos el partit, col·locant un 3-0 en els primers deu minuts. Rubén Ruiz ha obert la llauna, Alvaro Osorio ha duplicat l'avantatge i Tim Borrell ha marcat el tercer en uns minuts molt bons dels de Cesc Linares.

Els madrilenys s'han vist totalment superats pel Palafrugell i no han pogut aprofitar les poques oportunitats davant Xevi Arcas. Tot i l'avantatge els locals no han abaixat el ritme i minuts més tard, Marc Figa ha anotat el 4-0. El cinquè ha arribat cinc minuts abans del descans amb el gol de Gerard Pujol.

A la segona meitat s'hi que s'ha notat una baixada de ritme del Palafrugell. En canvi, els visitants s'han tret la pressió de sobre i això ha permès a Carlos Manzano posar el 5-1 al marcador. A set minuts del final, Borja García ha anotat el segon dels visitants, obrint una petita possibilitat de remuntada. Gerard Pujol ha tingut el 6-2 en una falta directa que no ha transformat, però ha aconseguit el doblet amb un gol quan faltaven sis minuts.

Per Cesc Linares, el partit ha tingut dues parts diferents. La primera ha mostrat el bon joc que pot fer l'equip, mentre que la segona ha demostrat que mai pots abaixar el ritme.

Els visitants sabien que visitaven una de les pistes més complicades de la lliga. Tot i els segons 25 minuts de partit, el seu tècnic ha lamentat el baix ritme de joc de la primera meitat.

Aquest triomf ha permès al CH Palafrugell tornar a sumar tres punts després de dues jornades. Ara tindran dues setmanes per recuperar, abans de visitar la pista del Wings SD Espanyol.